Home   Menu   Menù dal 22 al 26 Ottobre 2018

Menù dal 22 al 26 Ottobre 2018



LUNEDI’/ MONDAY

Orzo Bio* con erbette /Barley Bio* with Herbs*

Frittata e Broccoli* / Eggs with Broccoli*

Pera/Pear

 

MARTEDI’/TUESDAY

Passato di verdure*/Soup with vegetables*

Merluzzo* al pomodoro e Zucchine/ Fish* with tomato sauce and Zucchine

Ananas/Pineapple

 

MERCOLEDI’/WEDNESDAY

DIWALI CELEBRATION

Riso Basmati/Rice Basmati

Pollo al carry con verdure*/ Chiken with carry and vegetables

Banana/Banana

 

GIOVEDI’/THURSDAY

Pasta al ragù di verdura / Pasta with ragù of vegetables

Lenticchie Bio* e carote /Lentils Bio* and carrots

Mela/Apple

VENERDI’/FRIDAY

Pappa al pomodoro con crostini /Pappa with tomato souce  and croutons of bread

Asiago e Spinaci*/ Cheese and Spinach*

Pera/Pear

 

*Frozen food/Prodotto surgelato