Home   Menu   Menù dal 21 al 25 Maggio 2018

Menù dal 21 al 25 Maggio 2018



 

LUNEDI’/ MONDAY

Pasta con asparagi*/ Pasta with asparagus*

Lenticchie e pomodorini/Lentils and tomato salad

Banana/Banana

 

MARTEDI/TUESDAY

Farro al pesto/ Barley with Green sauce

Mozzarella e Broccoli / Mozzarella and Broccoli*

Mela/Apple

 

MERCOLEDI’/WEDNESDAY

Risotto Giallo/Rice with saffron

Lonza al latte e fagiolini/Pork with milk and Green beans*

Pera/Pear

 

GIOVEDI’/THURSDAY

Vellutata di porri e Patate/ Soup with potatoes and leeks,

Merluzzo al sugo e Spinaci /Fish* with tomato sauce and Spinach*

Ananas/Pineapple

 

VENERDI’/FRIDAY

Pasta olio e grana/Pasta with oil and parmisan

Frittatata con zucchine*/Eggs and zucchine*

Banana/Banana

*Frozen food/Prodotto surgelato